Die Magische Million der Uplods ist am 9. September 2021 erreicht worden.

Lataukset: Miljoonan raja on ylitetty!

Topoteekkien tarjoamien historiallisten aineistojen määrä on nyt seitsennumeroinen! Topoteekki täyttää tehtävänsä yksityisen kulttuuriperinnön turvaamisessa ja sen saatavuudessa vapaaehtoistyön ja paikallisyhteisöjen aktiivisen osallistumisen ansiosta. Kiitos kaikille heille! Kuntien tai niiden instituutioiden, kuten arkistojen ja museoiden, ylläpitämien topoteekkien olennaisena funktiona on se, että niiden säilyttämät historialliset aineistot ovat yleisön saatavilla ja kommentoitavissa. Tämä tarkoittaa, että kiinnostunut suuri yleisö ja tutkijat voivat katsella näitä valokuvia, videoita ja tekstejä vapaasti ja tarjoavat yhä enemmän mahdollisuuden löytää kotiseutunsa menneisyyden yksityiskohtia. Juhlallinen miljoonas lataus on tämä Itävallan Poysbrunnissa vuonna 1924 myönnetty kotipaikkatodistus.