Image of a mute symbol

Tarkasta topoteekkisi video- ja äänitiedostot 7. helmikuuta

Topoteekkeihin ladatut video- ja äänitiedostot mykistetään maanantaina 7. helmikuuta. Mykistyksen tarkoituksena on kiinnittää topoteekkareiden huomio äänitteiden tekijänoikeusstatuksen tarkastamiseen.

Topoteekkien äänet mykistetään mutta itse äänitteet säilyvät topoteekissa kuten aiemminkin. Mikäli tiedät, että topoteekkisi äänitteiden tekijänoikeustilanne on ongelmaton, voit käydä klikkaamassa äänitteiden äänet takaisin päälle, minkä jälkeen kaikki jatkuu entiseen malliin. Mikäli jonkin äänitteen oikeudet vaikuttavat olevan epäselvät, tulee ne selvittää ennen mykistyksen poistamista.

Mykistyksen poistaminen tehdään kirjautumalla sisään topoteekkiin ja etsimällä sieltä ääntä sisältävät tiedostot. Jokaisen tiedoston julkaisusarakkeessa (silmäsymboli) on kaiutinkuvake, jonka päällä on rasti mykistyksen merkiksi. Painamalla symbolia mykistys poistuu ja äänet ovat jälleen käyttäjien kuultavissa.