Alpit tasaisessa maassa: Itävallan Alppiklubin alin vuoristotalo löytyy täältä. © Herbert Haupt

Gnadendorfin Topoteekki avattiin Ala-Itävallassa

Oheisen kuvan myötä uuden Gnadendorfin kaupan ovella seisova Stefan Schuster kutsuu sinut symbolisesti vuoteen 1960. Gnadendorfin kunta koostuu Eichenbrunnin, Gnadendorfin, Pyhran, Röhrabrunnin, Wenzersdorfin ja Zwentendorfin seurakunnista, jotka avasivat jälleen ovensa helluntaina.

Silmiinpistävin rakennus on Buschbergiin 1960-luvulla rakennettu tutka-asema, joka vaikuttaa merkittävästi lentoliikenteen turvallisuuteen Itävallassa.

Eichenbrunnissa pyhiinvaeltajan Kálmánin, Irlannin kuninkaan pojan, sanotaan levänneen lähteellä, joka saa alkunsa suuresta tammesta. Pyhä Kálmán oli Itävallan suojeluspyhimys Ennsin kaupungin lähistöllä vuoteen 1663 saakka.

Katso, mitä muuta topoteekkarit Josef Amon, Karl Eisner, Johann Hartmann, Herbert Haupt, Karl Holzinger, Franz Schmidt, Johann ja Michael Staribacher sekä Josef Weichselbaum ovat tallentaneet nähtäväksesi Gnadendorfin Topoteekkiin!