25. kesäkuuta 2020 Keskustelutilaisuus Time Machine | Monasterium

Tervetuloa mukaan lyhyeen etäluento- ja keskustelutilaisuuteen otsikolla Tutkimus korona-aikana.

Matriculasta ja Topoteekista käytyjen keskustelujen jälkeen kaksi asiantuntijaa tai kokenutta käyttäjää esittivät tutkimustuloksensa torstaina klo 19-20. Sen jälkeen keskustellaan osallistujien kesken siitä, miten ja miksi he käyttävät ICARUS-alustoja pandemian aiheuttamista vaikeuksista huolimatta tai niiden vuoksi ja kuinka korona voi aiheuttaa pysyviä muutoksia kulttuuriperintötyössä.

To klo 25. kesäkuuta: Time Machine ja menneisyyden big data, Thomas Aigner (Piispan hiippakunnan arkiston johtaja, ICARUKSEN presidentti)

Osallistuminen on mahdollista ZOOMin kautta ja seuraavien linkkien avulla (sovelluksen asentamista ei tarvita):
https://us02web.zoom.us/wc/2342479917/join

Edellinen etätapaaminen:

18. kesäkuuta: Luostari – keskiaikaiset lähteet, yhdessä Christina Lutterin (Itävallan historiatutkimuksen instituutti, Wienin yliopisto) ja Martin Rolandin (ÖAW:n tutkimuksen instituutti) kanssa, 28. toukokuuta: Matricula – Genealogische Quellen, yhdessä Georg Gauguschin (Heraldische-Genealogische Gesellschaft Adler) ja Otto Amonin (ICARUS4all) kanssa ja torstaina 4. kesäkuuta Topoteekki-lähteet yksityiskokoelmasta, yhdessä Elisabeth Kultscherin (Stadtarchiv Wilhelmsburg) ja Alexander Schatekin (Topoteekki) kanssa.

Huomaa, että keskustelut käydään saksaksi. Kysymyksiä voi esittää myös englanniksi.